Over ons

  1. Home
  2. Over ons

IOTrucks b.v. is een internationaal georiënteerde merkonafhankelijke handelsonderneming die zich bezighoudt met de import en export van voornamelijk gebruikte vrachtwagens en bouwmachines. Wij kunnen u helpen bij de aankoop, verkoop of bemiddeling van alle gerenommeerde Europese bedrijfswagenmerken zoals DAF, IVECO, MAN, MERCEDES, RENAULT, SCANIA en VOLVO.

IOTrucks b.v is gevestigd in Noord-Nederland, in Hillegom aan de Noordelan 16.
In Hillgom hebben we een modern kantoor met een grote parkeerplaats van 3.500 m2 om u de voertuigen te laten zien en een eigen werkplaats voor kleine reparaties en onderhoud.
De openingstijden zijn maandag t / m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur, daarnaast is het altijd mogelijk om na deze uren een afspraak te maken.

IOTruck b.v. kenmerkt zich door een klein, maar zeer ambitieus familiebedrijf te zijn, waar de klant hoog in het vaandel staat.
sinds of bedrijf gebaseerd op meerdere nationaliteiten, dus we respecteren de verschillende culturen, we spreken in het Nederlands, Engels, Slowaaks, Hongaars en Arabisch. Daarom staan ​​we dicht bij onze klanten.

De aan- en verkoop worden door ons op een zeer professionele manier afgehandeld op basis van transparantie en vertrouwen.

Nadat er een deal is gesloten, met een scherpe prijs en goede service, kan IOTrucks b.v. helpt zijn klanten door transport en verzending naar bestemmingen over de hele wereld te organiseren. Door een intensieve samenwerking met onze verzend- en transportpartners is iotrucks in staat om voordelig geprijsd transport over de weg en over zee te organiseren.

Menu